Hirdetés
Hirdetés

Kedves Olvasó!

Minőségi passzívházat kizárólag csapatmunkával lehet építeni. Mi rendelkezünk egy olyan csapattal, melynek tagjai kiváló szakemberek, s tudnak jól együtt dolgozni. A jövő házépítési technológiáját velük együtt kívánjuk Önöknek bemutatni.

A következőkben Sztanó Bálint okl. villamosmérnökkel ismerkedhetnek meg, aki a csapatunkban a villamos- és az épületfelügyeleti terveket készíti.

A Pollack Mihály Műszaki Főiskola épületvillamosítási szakán 1985-ben diplomáztam. Mindig hű maradtam a villamossághoz. A pályafutásom során jártasságot szereztem az erősáram és a gyengeáram mellett a minőségbiztosítás és a kereskedelem szakterületén is. Jelenleg főállásban egy szentesi műszaki szakközépiskolában főként erősáramú technikus tanulókat tanítok.

Elektromos tervezéssel 2000. óta foglalkozom. A szakterület gyakorlati tapasztalatait egy generáltervező cégnél szereztem. A szakterülethez kapcsolódó tervezéseket egyéni vállalkozóként végzem. A feladataim igen sokrétűek, a családi házaktól az ipari csarnoképületeken keresztül az áramszolgáltatói munkákig terjednek. Szoros, baráti kapcsolatot tartok a helyi villanyszerelő vállalkozásokkal, szakemberekkel, akiktől a mindennapi „terepi” tapasztalataik kapcsán rengeteg napi, aktuális, a munkámban kiválóan hasznosítható információhoz jutok. .

Mindig szerettem megismerni, kitalálni az új technológiákat, módszereket. A passzívházak gépészeti és elektromos berendezésainek megismerése számomra nem csak ismeretbővítést és szakmai élményt, hanem a folyamatos fejlesztés kihívását is jelenti.

Örülök, hogy Kormanik Ottó e remek csapatához tartozva – a passzívházak létesítése révén – hozzájárulhatok a környezettudatos építkezők ”ökológiai lábnyomának” jelentős csökkentéséhez.

Sztanó Bálint