Hirdetés
Hirdetés

Kedves Olvasó!

Minőségi passzívházat kizárólag csapatmunkával lehet építeni. Mi rendelkezünk egy olyan csapattal, melynek tagjai kiváló szakemberek, s tudnak jól együtt dolgozni. A jövő házépítési technológiáját velük együtt kívánjuk Önöknek bemutatni.

A következőkben Bálint Jánosné okl. gazdasági mérnökkel ismerkedhetnek meg, aki a csapatunkban az adótanácsadói és a könyvelői feladatokat végzi.

 

Könyvelő, tervező és statisztikus végzettséget 1983-ban szereztem. Mérlegképes könyvelői képesítéssel 1990. óta rendelkezem – ekkor már az adóhatóságnál dolgoztam revizori, majd megbízott osztályvezetői beosztásban.

A Gödöllői Agrártudományi Egyetem Gyöngyösi Főiskolai Kar pénzügyi szakán 1995-ben szereztem gazdasági mérnöki diplomát.

A gyakorlati tapasztalatok birtokában – a főiskolai elméleti tudásomra támaszkodva – elvállaltam egy német cég főkönyvelői állását, ahol egy évig dolgoztam, majd 1996-ban saját vállalkozást indítottam. Egy évvel később a férjemmel közösen céget alapítottunk, amely könyvelési tevékenységgel is foglalkozik. A négy-öt nagyobb ügyfelünk között található az a német cég is, ahol korábban főkönyvelő voltam.

A könyvelői irodánk jelenleg mintegy nyolcvan cégnek, illetve egyéni vállalkozónak dolgozik. A cégalapítástól a cég megszüntetéséig szinte minden feladatot megoldunk. Foglalkozunk bérszámfejtéssel, magánszemélyek SZJA-bevallásával, adózással kapcsolatos jogi kérdésekkel (NAV-észrevételek és -fellebbezések kezelésével), valamint a vállalkozásoknál felmerülő számviteli és adózási feladatokkal.

 

Referenciáink:

Hegedűs és Társa Bt.

Olivia Kft.

Liberte Étterem

Fekete Ügyvédi Iroda

Szer-Alk Kft.

Hidraulika ’94 Kft.

Alform Kft.

Di-HWA Kft.

Julia ABC

Rose Market ABC

 

A Kormanik és Társai Kft. részére 2009. óta végzünk könyvelést, adótanácsadást. Kormanik Ottó csapatához az általuk végzett, jövőbe mutató tevékenység miatt szívesen csatlakoztunk. A szaktudásukat, tapasztalatukat és szervezettségüket alapul véve nincsenek kétségeim afelől, hogy a terveiket meg tudják valósítani. A Kormanik és Társai Kft. egy igazán életképes cég, hiszen nagyon fontosnak tartják a folyamatos technológiai modernizációt – erre többek között a KOP-PASSZ, valamint a HUN-HON-technológia kidolgozása és piaci bevezetése szolgáltat egyértelmű tanúbizonyságot.